راهکار امنیت

حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی ناوگان خودرویی با به‌کارگیری استانداردها و ملاحظات امنیتی در مقیاس کلان

Frame

با پیشرفت صنعت خودروهای متصل و تجهیز خودروها با سنسورها و تجهیزات نظارتی، می‌توان گفت این روند، نویدبخش پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه‌ی حمل و نقل خواهد بود. با پیشرفت تکنولوژی در این حوزه، نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی نیز به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد، به‌طوری که مراکز بزرگ امنیتی، به مردم هشدار می‌دهند هک خودروها خطری واقعی است. در همین راستا، شرکت دلفین با راهکار امنیت سایبری، برای چالش‌های امنیتی کاربران چاره‌اندیشی کرده است.

چالش‌های امنیتی مهم در ناوگان خودرویی

کنترل از راه دور خودرو

دسترسی به سیستم‌های داخلی خودرو، به افراد غیرمجاز این امکان را می‌دهد تا عملکردهای مهم خودرو مانند فرمان، ترمز و سرعت را به‌دست بگیرند که این می‌تواند امنیت افراد را به خطر بیاندازد.

دسترسی غیر مجاز به داده‌ها

با حجم گسترده‌ی اطلاعاتی که خودروهای هوشمند به‌اشتراک می‌گذارند، این خطر وجود دارد که اطلاعات شخصی و حساس، توسط افراد غیرمجاز و هکرها رهگیری شود. این می‌تواند منجر به سرقت هویت و سایر اشکال حملات سایبری شود.

اقدامات امنیتی دلفین برای حل چالش‌ها

شناسایی منافذ

شناسایی آسیب‌پذیری‌های سیستم و بررسی نیازمندی‌های امنیتی آن

استانداردهای امنیتی

اجرای استانداردهای امنیتی، پروتکل‌های SSL و تکنیک‌های رمزگذاری داده‌ها

پروتکل‌های امنیتی

استفاده از پروتکل‌های احراز هویت Captcha برای جلوگیری از دسترسی خارجی

حفاظت از داده‌ها

فناوری eSIM به‌منظور جلوگیری از سرقت داده‌ها و ایجاد اتصال ایمن به اینترنت با APN

سوالات متداول

پیاده‌سازی فناوری سیم کارت الکترونیکی چگونه به جلوگیری از سرقت دارایی‌ها و داده‌ها کمک می‌کند؟

پیاده‌سازی فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSim) امکان مدیریت ایمن تجهیزات را فراهم می‌کند. این فناوری، سرقت دارایی‌ها و دسترسی به داده‌های حساس را برای کاربران غیرمجاز دشوار می‌کند.

پروتکل‌های SSL، پروتکل‌های رمزنگاری هستند که برای اطمینان از برقراری ارتباط امن از طریق اینترنت طراحی شده‌اند. با پیاده‌سازی این پروتکل‌ها، داده‌های مبادله شده بین سیستم و کاربران رمزگذاری می‌شود و از دسترسی غیرمجاز جلوگیری می‌کند.